Jezero Jarun – Zagreb

Jezero Jarun – Zagreb

0


Jezero Jarun, je jedno od najvećih i najljepših zagrebačkih jezera, okružen s mnogo zelenila, bistrom vodom te uređenim lijepim plažama, ljeti pruža pravo osvježenje od gradskih vrućina. Jezero je još poznato i pod nazivom „zagrebačko more“ i jedno je od omiljenih okupljališta svih generacija. Vikendom ili svakodnevno, je zaista idealno mjesto za odmor i rekreaciju.
Jarun predstavlja sportsko-zabavni kompleks, a čine ga regatna staza duga 2250 m i dva jezera – Veliko i Malo, te šest otoka. Uz obale jezera uređeno je 2500 metara šljunčanih plaža, a cijeli prostor rekreacijsko-sportskog centra povezan je kilometrima pješačkih i biciklističkih staza.
Osim navedenog, na Velikom i Malom jezeru napravljeni su i betonski roštilji sa klupama, i vanjski sanitarni čvorovi, koji su prilagođeni za osobe s invaliditetom, te tuševi na plažama što posjetiteljima omogućava kvalitetan cjelodnevni boravak u prirodi. U večernjim satima, možete se zabaviti u jednom od ugostiteljskih objekata ili noćnih klubova.
Dakako, za sve one koji su u posjeti gradu Zagrebu, nakon ugodno provedenog dana u prirodi oko jezer, ili poslije lude zabave u jednom od noćnih klubova, odmor možete potražiti u jednoj od soba ili apartmana u ponudi našeg Hostela Fancy.
Za one koji žele za povoljan smještaj u Zagrebu, sobe i apartmani Hostela Fancy pravi su odabir za Vas jer je jednako kvalitetan kao i hotelski, a osim toga nalazimo se na povoljnom i lako dostupnom mjestu.

Share!