LokacijaHostel Fancy je novi hostel u modernoj zgradi s velikim prozorima i francuskim, posebno dizajniranim, balkonima, i nalazi se u mirnoj ulici.
Nalazi se u središtu grada na izvrsnom mjestu gdje možete prošetati do glavnog trga, Narodnog kazališta, katedrale, drugih arhitektonskih ljepota, muzeja ili bilo koje druge atrakcije.

Jedna minuta hoda dijeli vas od tramvajske postaje gdje tramvaji voze u svim smjerovima grada.

Izravna tramvajska linija može vas odvesti do Maksimirskog parka s pet prekrasnih jezera i tišinom šume s parkovima i naravno velikim zoološkim vrtom.

Samo 15 minuta hoda od Fancy Hostela nalazi se jezero Jarun, gdje su mnogi klubovi i mjesta za zabavu za mlade.

Zagreb je pun trgovačkih centara, a jedan je udaljen samo 15 minuta hoda od Hostela Fancy – Immportane Center, gdje možete pronaći sve što vam treba. Postoji, naravno, Mc Donald’s, i mnoge pekare i pizzerije. Podhodnik Immportane Centra vodi vas do glavnog željezničkog kolodvora, Tomislavovog trga i prekrasnog parka Zrinjevac koji vas svojom ljepotom poziva na za šetnju i vodi vas direktno do srca Zagreba – glavnog trga Bana Jelačića.

Vrlo je blizu Botanički vrt i muzej Mimara, Hrvatsko narodno kazalište i ostala zagrebačka nezaobilazna mjesta.

Ovdje ćete nas naći:

 

Ako dolazite …

Od glavnog željezničkog kolodvora: Pratite tramvaj broj 4 (smjer “Savski most”) i krenite na 4. postaju (Zagrepčanka). Okrenite se i vidjet ćete bijelu poslovnu kulu nazvanu “Zagrepčanka”, prijeđite ulicu u tom smjeru i prošetajte 100 metara duž “ulice Grada Vukovara”, a desno je “Poljička ulica” gdje se naš hostel nalazi na broju 13a. Ili možete slijediti žute korake od tramvajske postaje do našeg hostela!

Od glavnog autobusnog kolodvora: Krenite na tramvaj broj 5 (smjer “Prečko”), krenete na 7. postaju (Zagrepčanka). Okrenite se i vidjet ćete bijelu poslovnu kulu nazvanu “Zagrepčanka”, prijeđite ulicu u tom smjeru i prošetajte 100 metara duž “ulice Grada Vukovara”, a desno je “Poljička ulica” gdje se naš hostel nalazi na broju 13a. Ili možete slijediti žute korake od tramvajske postaje do našeg hostela!

Automobilom: Ovisi o smjeru iz kojeg pristupate gradu: zapadnoj autocesti iz Splita i Karlovca, Ljubljane (Slovenija), istočno od Osijeka, Varaždina, Budimpešte (Mađarska) ili Beograda (Srbija), a južno od Siska, Sarajevo Hercegovina). Hostel se nalazi samo malo izvan centra grada. Ulice koje voze u hostelu su “Savska” i desno zauzvrat “ulica Grada Vukovara”, a nakon 100 metara s desne strane je “Poljička ulica” gdje se naš hostel nalazi na broju 13a.

Iz zračne luke: Ako dolazite avionom i sliječete u na zagrebačkoj zračnoj luci Pleso, nalazite se oko 20 km od srca Zagreba. Možete uzeti taksi (oko 12 €) do našeg Hostela. Ako vam se sviđa, možete uzeti jeftin autobus Croatia Airlines koji vas vodi do glavnog autobusnog kolodvora u Zagrebu. Autobusi polaze svakih pola sata ispred terminala zračne luke, a ulaznice, po cijeni od 30 kuna (£ 3 / $ 5.50 / € 4.50), mogu se kupiti od vozača autobusa. Kada dođete do autobusne stanice (pogledajte gore navedene upute), možete se dovesti taksijem ili koristiti tramvaj kako biste dovršili svoje putovanje.

Share!